el nostre
blog


Curiositats, consells i les últimes novetats en comunicació, màrqueting, publicitat i Social Media. Això i molt més en el blog de TouchPoint.
4 mètriques imprescindibles en xarxes socials

4 mètriques imprescindibles en xarxes socials

Quines són les mètriques més importants que has de tenir en compte com a Community Manager? T’expliquem els 4 KPI’s que no poden faltar en el teu informe de resultats de xarxes socials, sigui quin sigui el compte que gestionis.

I la seva empresa, què desitja de l’agència creativa?

I la seva empresa, què desitja de l’agència creativa?

Les qualitats que les empreses anunciants esperen de la seva agència és un tema recurrent i complex, ja que varien en funció de la organització i que té com a punt de partida les necessitats i expectatives que cada responsable de marca genera cap als professionals de comunicació. Com hauria de ser una agència per als seus clients?

Com desenvolupar una idea

Com desenvolupar una idea

Tothom s’ha plantejat, més d’un cop, quina és la clau per generar idees. En l’entorn del màrqueting i la comunicació, aquesta inquietud esdevé una prioritat. Aquí intentarem descobrir algunes pistes per entendre com es pot desenvolupar una idea.

HOLA


Si vols conèixer el nostre treball de primera mà o tens un projecte en el qual et puguem ajudar, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

gemma.marti@touchpoint.es
mariona.iglesias@touchpoint.es
aissata.mballo@touchpoint.es

 

C/Ramón Miquel i Planas, 25, local 5.
08034, Barcelona.

En enviar aquest formulari, acceptes la nostra Política de Privacitat