En qüestió de màrqueting i publicitat, avui en dia les xarxes socials són el millor canal per arribar al teu públic. Gràcies a l’àmplia gamma de plataformes i opcions de personalització, els Social Ads són la manera més efectiva d’aconseguir nous clients i augmentar el tràfic de visites.

A les xarxes socials, pots dur a terme dues accions: publicar de forma orgànica, és a dir, sense que et costi diners; o bé fer una publicació de pagament amb l’objectiu d’arribar a un públic que excedeixi el dels teus seguidors habituals. Tant una opció com l’altra es poden desenvolupar a través de Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Snapchat, Youtube o Pinterest, entre d’altres.

Així doncs, l’èxit del teu negoci dependrà de lengagement i l’abast que obtinguis a través de les teves plataformes: crearàs una comunitat i, per efecte dominó, acabaràs augmentant les teves vendes. Però, exactament, per quin motius hauries d’invertir en social ads? T’expliquem les 5 raons per les que no pots deixar escapar aquesta oportunitat d’ampliar el teu negoci.

  • Augmenta la visibilitat de la teva marca

Avui en dia és fàcil tenir presència a xarxes socials; allò difícil és tenir un impacte i una visibilitat reals. Per aconseguir-ho, cal una comunitat de seguidors fidels que interactuïn amb la teva marca i t’ajudin a créixer i trobar nous clients.

Malgrat teòricament els algoritmes determinen quina informació mostrar a cada usuari segons les seves preferències, a la pràctica aquest és un procés bastant lent. Per aquest motiu, és una bona idea augmentar la teva visibilitat a través dels Socials Ads.

Si vols explorar altres formes de millorar la visibilitat de la teva marca, inspira’t amb la nostra campanya de màrqueting.

  • Permet segmentar el teu públic objectiu

Si vols diferenciar la teva marca de la resta del teu entorn competitiu, has de conèixer a la perfecció el teu nínxol de mercat. Gràcies a la informació que les persones comparteixen a les xarxes socials, és possible orientar els anuncis segons les seves preferències. Per exemple, podràs conèixer l’edat, el sexe, la localització, els interessos, els vincles familiars o fins i tot les hores de connexió preferides de la teva audiència.

Un altre gran avantatge és el remarketing, una tècnica que et permet impactar de nou a aquelles persones que hagin visitat una pàgina web en concret que t’interessi. Així, pots convèncer als indecisos de comprar el teu producte.

  • Major control del pressupost

Podràs controlar amb molta més facilitat els diners que vols invertir en una campanya i durant quant temps ho vols fer. D’aquesta manera, pots establir límits de facturació per no superar el pressupost acordat, així com canviar o treure el teu anunci en quant vegis que has assolit els objectius prefixats.

  • Ofereix resultats més ràpids i fàcils de mesurar

En màrqueting convencional, el procés d’obtenció de dades sobre el teu impacte a l’audiència és lent. En canvi, el feedback dels socials ads és pràcticament immediat degut a la seva senzillesa de mesura. Gràcies a aquesta opció, podràs veure les dades de les teves plataformes publicitàries en temps real i així millorar el teu pla de màrqueting amb major eficàcia.

  • Adaptabilitat de formats

Les possibilitats del màrqueting online són pràcticament infinites. Pots utilitzar text, imatges, vídeos, àudios, links, formularis… tot s’hi val en qüestió de publicitat, gràcies a la gran capacitat d’adaptació a diferents formats que tenen les xarxes socials. Escull el format més adequat per la teva audiència, una agència creativa que s’adapti a les teves necessitats i… deixa volar la teva imaginació!

T’agradaria veure com hem treballat els continguts de xarxes socials de marques conegudes? Fes una ullada als projectes del nostre portafolis.